Start Sessie

De tijd waarin we nu leven is intens, ingewikkeld maar zeker ook interessant. Er gebeurt zoveel tegelijkertijd en iedere keer is het weer anders. Dat vraag van ons dat we onze energie slim inzetten om steeds weer aan te kunnen passen aan de nieuwe situatie.

Uitdagingen verschillen, maar de rode draad is meestal dat je onvoldoende overzicht hebt. Dat kan een enorme energielek teweeg brengen. Dat is niet nodig. We beginnen daarom met een totaaloverzicht van je leven. Privé of zakelijk, dat maakt niet uit. Vanuit DRONE perspectief brengen we het geheel in BEELD.
De belangrijkste vragen die we samen gaan beantwoorden zijn:

In je hoofd kan het wel eens alle kanten opschieten…

bollen

Overzicht geeft grip
MIR legoblokjes compleet liggend

Het doel

Het doel van de Start Sessie is om het echte probleem op tafel te krijgen. Soms weet je namelijk wel dat iets niet lukt, maar is het niet duidelijk wat nu precies het probleem is. Alles lijkt met elkaar te maken te hebben. We brengen dit allereerst in kaart. Zo’n overzicht kan al veel rust brengen.

We beginnen gestructureerd bij het geheel, je hele leven. Vandaaruit gaan we naar de verschillende delen.

Ik help je met mijn tools snel op weg om overzicht te creëren. Door het overzicht krijg je inzicht en bepaal je opnieuw je focus. Met de handige tools van Make it Real breng je zelf structuur aan in alles wat je wilt. 

Voor wie?

De Start Sessie is voor interessant en nuttig in alle 5 de fases.

Smartshap_5 fases_Intake

 

 

Praktische informatie

 

Het vervolg

Heb je de basis in kaart?

Als we jouw persoonlijke Basis Bord met bijbehorende Succeskaart uitgewerkt hebben, bepalen we samen wat voor jou de beste vervolgstap is.

Meer weten? Neem contact met ons op.
We helpen je graag :-)
Make It Menu
×