Make it Real Experience Dinners

Sta jij voor de taak om iets te organiseren? Zakelijk of privé? Met een kleine of grote groep mensen. In een open setting of graag in een besloten vorm? Of wil je graag nieuwe mensen ontmoeten?

Denk dan eens aan een Make it Real Experience Dinner.

Make it Real ontzorgt

Bij het organiseren van een event komt altijd meer kijken dan je denkt.

Je weet grofweg wel WAT je zou willen, maar HOE organiseer je dat nu allemaal? En WAAR kun je dan terecht?

Een One-stop-shop voor het organiseren van jouw event, bijzonder moment, viering of meeting op maat, wat ook nog eens binnen je budget past, is lastig te vinden.

Het is best een uitdaging om een passende locatie te vinden waar je een bijzondere beleving kunt ervaren zonder daar zelf heel veel tijd en energie in te steken. De losse elementen zijn er vaak wel (locatie, catering, entertainment, werkvormen, tools, aankleding, techniek etc.) Nu moet het allemaal nog op elkaar aansluiten en één geheel worden, het liefste met een beetje flexibiliteit en maatwerk zonder dat de kosten de pan uit rijzen.

Niet alleen geldt dit voor groepen, ook als je in je eentje ergens bij aan zou willen sluiten of iets bijzonders wil doen met of voor iemand weet je niet altijd waar je terecht kunt.

Make it Easy en maak gebruik van het concept!

Het Make it Real Experience Dinner bestaat uit 5 rondes waarbij iedereen met aandacht aan bod komt. Tijdens iedere ronde faciliteren we een bijzondere beleving. Enerzijds natuurlijk door de gastvrijheid, de specialiteit, de rituelen en het eten en drinken van de locatie en anderzijds door het Make it Real Belevingsspel dat aan tafel gespeeld wordt.

Er kan gekozen worden voor verschillende varianten van het spel zoals er ook verschillende situaties en doelen zijn.

De ene keer draait het om het ontmoeten van nieuwe mensen, of op verrassende manier mensen die je al kent op een andere manier te ontmoeten. De andere keer wil je iemand of een groep in het zonnetje zetten of bedanken, je waardering uitspreken, omdat je iets te vieren hebt of juist omdat je een bijzondere tijd hebt doorgemaakt. Ook kan het zijn dat je voor de taak staat om mensen te informeren, betrekken en te verbinden rondom een specifiek thema, project of verandering.

Voor al deze situaties kun je het concept van de Make it Real Experience Dinners inzetten.

Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken en te organiseren!!

Open Experience Dinners

Wil je deelnemen aan een OPEN Make it Real Experience Dinner?
Neem dan een kijkje op de activiteitenkalender voor de verschillende Experience Dinners die georganiseerd worden. Je kunt je inschrijven als individu, met z’n tweetjes of met een groep. Het kan allemaal.
Bijzonder wordt het in ieder geval!

 • Op een laagdrempelige manier kom je in contact met allerlei andere mensen als je ervoor kiest om aan te sluiten bij een “open tafel”.
 • Per groep een tafel reserveren kan natuurijk ook.

Activiteitenkalender

 

Besloten Experience Dinners

Spreekt het concept je aan? Wil je graag ontzorgd worden en iets bijzonders op maat organiseren?
Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Service Clubs
 • Ceremoniemeesters
 • Uitvaartleiders
 • Managers / teamleiders / projectleiders
 • Vriendenclubs
 • Verenigingen
 • Sportteams
 • Maatschappen
 • Etc.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.
We helpen je graag :-)
Make It Menu
×