Hei-sessie met jezelf

De tijd waarin we nu leven is intens, ingewikkeld maar zeker ook interessant. Er gebeurt zoveel tegelijkertijd en iedere keer is het weer anders. Dat vraag van ons dat we onze energie slim inzetten om steeds weer aan te kunnen passen aan de nieuwe situatie.

Uitdagingen verschillen, maar de rode draad is meestal dat je onvoldoende overzicht hebt. Dat kan een enorme energielek teweeg brengen. Dat is niet nodig. We beginnen daarom met een totaaloverzicht van je leven. Privé en/of zakelijk, dat maakt niet uit. Vanuit DRONE perspectief brengen we het geheel in BEELD.
De belangrijkste vragen die we samen gaan beantwoorden zijn:

In je hoofd kan het wel eens alle kanten opschieten…

bollen

Overzicht geeft grip
MIR legoblokjes compleet liggend

Het doel

Het doel van de Hei-sessie met jezelf  is om het echte probleem op tafel te krijgen. Soms weet je namelijk wel dat iets niet lukt, maar is het niet duidelijk wat nu precies het probleem is. Alles lijkt met elkaar te maken te hebben. We brengen dit allereerst in kaart. Zo’n overzicht kan al veel rust brengen. Het is fijn om weer grip te hebben op de situatie. 

We beginnen gestructureerd bij het geheel, je hele leven. Vandaaruit gaan we naar de verschillende delen.

Ik help je met mijn tools snel op weg om overzicht te creëren. Door het overzicht krijg je inzicht en bepaal je opnieuw je focus. Met de handige tools van Make it Real breng je zelf structuur aan in alles wat je wilt. 

Voor wie?

De Hei-sessie voor jezelf is interessant en nuttig in alle 5 de fases.

Smartshap_5 fases_Intake

 

 

Kosten High Impact Hei-sessie voor jezelf 375,- euro

Inclusief:

Exclusief:

Kies wat nu praktisch is:

Je kunt kiezen uit 3 opties.

Flexibel, makkelijk, snel en praktisch on-line. Of kies je liever voor de live variant waarin we elkaar face to face treffen? Dat kan dan op vaste locaties, data en tijdstippen in Breda of Nieuwegein of op een locatie naar keuze.

Optie 1:

On-line

Flexibel en snel in te plannen!

 • Nadat jouw boeking binnen is plannen we samen een datum en passend tijdstip in waarop we jouw Hei-sessie met jezelf on-line kunnen houden. Dat kan flexibel en snel ingepland worden!
 • Ik loods jou door de sessie heen, jij kiest wat op dat moment fijn is voor je; achter je bureau, wandelend buiten, relaxed op de bank, met beeld, zonder beeld, dat maakt allemaal niet uit en kan allemaal. Fijn toch?
 • Ik luister en stel gericht vragen en verwerk dat meteen.  Na afloop van de sessie wordt de Make it Real Empowerment Toolbox naar je toegestuurd met het uitgewerkte overzicht en plan dat ik voor je gemaakt heb n.a.v. de sessie.
 • Je hebt weer overzicht en concrete en praktische tools tot je beschikking.
 • Van hieruit ga je zelf weer fijn verder.

Boek jouw ON-LINE Hei-sessie met jezelf hier!

 

Optie 2:

Off-line

Op een vaste locatie in Breda of Nieuwegein

 • Nadat jouw boeking binnen is plannen we samen een datum en passend tijdstip in waarop we jouw Hei-sessie met jezelf kunnen houden in Breda of Nieuwegein. Hiervoor gelden vaste data en tijdstippen.
 • Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met lekkers loods ik jou door de sessie heen en beleef jij jouw Hei-sessie voor jezelf 1 op 1 met mij face to face.
 • Ik luister en stel gericht vragen en verwerk dat meteen.  Na afloop van de sessie krijg je de Make it Real Empowerment Toolbox met het uitgewerkte overzicht en plan dat ik voor je gemaakt heb n.a.v. de sessie meteen mee.
 • Je hebt weer overzicht en concrete en praktische tools tot je beschikking.
 • Van hieruit ga je zelf weer fijn verder.

Boek jouw live Hei-sessie met jezelf hier!

Optie 3:

Off-line

Incompany of op een locatie naar keuze

 • We plannen samen een datum en passend tijdstip in waarop we jouw Hei-sessie met jezelf kunnen houden. Op je werk bijvoorbeeld of op een andere locatie naar keuze. Net wat praktisch en prettig is voor jou.
 • Hou er wel rekening mee dat hier extra kosten bij komen (locatie, catering, reistijd- en kosten worden in overleg vooraf afgestemd).
 • Face to face beleef jij jouw High Impact Hei-sessie voor jezelf 1 op 1 met mij.
 • Na afloop van de sessie krijg je de Make it Real Empowerment Toolbox met het uitgewerkte overzicht en plan dat ik voor je gemaakt heb n.a.v. de sessie meteen mee.
 • Je hebt weer overzicht en concrete en praktische tools tot je beschikking.
 • Van hieruit ga je zelf weer fijn verder.

Neem contact met me op voor jouw off-line Hei-sessie met jezelf!

Eerst even telefonisch contact?

Dat kan natuurlijk!  Neem contact met me op om jouw Hei-sessie met jezelf af te stemmen, ik hoor je graag.

Het vervolg

Heb je de basis in kaart?

Als we jouw persoonlijke Basis Bord met bijbehorende Succeskaart uitgewerkt hebben, bepalen we samen wat voor jou de beste vervolgstap is.

Meer weten? Neem contact met ons op.
We helpen je graag :-)