Follow-up sessies

Heb je eenmaal de eerste stap gezet om je leven op orde te krijgen? Hou die positieve flow vast. Dan kan met de Make It Real Follow-up sessies. Jouw basis, de 5 stappen en concrete tools staan hier centraal.

Doel

Het leven verandert continu. Gelukkig maar. Daardoor komen er steeds weer nieuwe dingen op je pad. En nét als je denkt dat je je leven op de rails hebt, lijkt het of je de grip weer verliest. Ook dán helpt Make It Real. Mijn follow-up sessies zijn bedoeld om de zaag scherp te houden. Eén of meer van die sessies geven je het gevoel dat je alles weer aankunt.  Ook nieuwe, onvoorziene omstandigheden weet je weer een plek te geven. Letterlijk en figuurlijk. Zo houd je zicht op de belangrijkste prioriteiten in je leven.

Tijdens deze sessie krijg je uitgebreid de mogelijkheid om met mij te sparren over je situatie. Ik ben jouw stok achter de deur. Ik treed op als een soort mentor. Samen bekijken we wat de volgende fase is. Na een follow-up sessie heb je weer lucht, overzicht en focus. Na een follow-up sessie krijg je meteen een boost.

Het vervolg

Aan het einde van de sessie kijken we wat jij wilt.

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op.
We helpen je graag :-)