Project Start-ups

Projecten lijken op het eerste zicht soms heel simpel. Meestal komt er toch meer bij kijken dan je had gedacht. Dan is het belangrijk om ‘the big picture’ te blijven zien. Hoe kun je concreet de doorvertaling maken naar je dagelijkse activiteiten en leven? Samen bekijken we de job to be done.

Afhankelijk van het onderwerp heeft Make it Real diverse modules en tools waarmee we verschillende ’talks’ kunnen voeren om het project op te zetten.

Doel

Omdat je altijd beren op de weg zult zien lukt het vaak niet om te beginnen. Daardoor blijf je het maar voor je uitschuiven. Het doel van de Project Start-up is ACTIE! Met de Project Start-up hoef je alleen maar een afspraak in te plannen. Samen zetten we alles op een rijtje. En samen maken we een plan.

Als je er eenmaal doorheen bent, gaat het vanzelf lopen. We creëren overzicht en maken concrete stappen. In korte tijd leg je een goede projectbasis. Je maakt doordachte basiskeuzes waar je later profijt van hebt. En jij krijgt weer rust in je hoofd nu je weet wat je moet doen en wat je aan moet sturen. Je hoeft namelijk niet alles alleen te doen!

Vervolg

Na een Project Start-up ben je altijd welkom voor een Make it Real follow-up sessie. Een individueel traject inplannen om jezelf blijvend scherp te houden kan natuurlijk ook. Daarnaast organiseer ik regelmatig trainingen, meet-ups en events waar je natuurlijk ook altijd terecht kunt.

Meer weten? Neem contact met ons op.
We helpen je graag :-)