Persoonlijke begeleiding

Samen zetten we stappen!

Als het gaat om persoonlijke begeleiding en samen stappen zetten
heeft Make it Real de volgende opties:

Make it Real Sessies

Deze sessie draait helemaal om jou!

Samen brengen we in kaart wat er allemaal op je bord ligt en wat je waar wilt maken. Ik help je met behulp van praktische tools snel op weg om overzicht te creëren. Door het overzicht krijg je inzicht en bepaal je opnieuw je focus zodat je zelf weer fijn verder kunt.

De Make it Real Sessies zijn zowel fysiek op locatie als online te boeken.
Benieuwd of dit iets voor jou is of voor iemand in jouw omgeving?
Neem contact met me op, dan kijken we samen of dit passend is voor de situatie.

Make it Real Workshops

Laat je inspireren en ervaar zelf!
Maak kennis met de methode van Make it Real en de bijbehorende praktische tools. Laat je verrassen en ervaar zelf wat het met je doet en hoe je het concreet direct kunt toepassen.

Er zijn verschillende basismodules voor de workshops die direct ingezet kunnen worden en natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop op maat te verzorgen. Laten we samen verkennen welk thema het beste past.

Make it Real Trainingen

Zelf aan de slag met hoofd, hart en handen!
Je krijgt de methode van Make it Real en de bijbehorende praktische tools aangereikt. Hier gaan we samen concreet mee aan de slag.

Voor de trainingen zijn er verschillende basismodules met bijbehorende toolboxen. Ook hier geldt dat maatwerk mogelijk is natuurlijk. Vind je het fijn om even te sparren om te kijken in welke vorm je dit het beste zou kunnen gieten? Neem contact met me op op de manier die voor jou fijn is.

Make it Real Mastermind Trajecten

Samen de zaag scherp houden!
Samen blijven we stappen zetten door elkaar met regelmatige frequentie live te ontmoeten, zowel op locatie als online. Dit kan in groepsverband of 1 op 1. Delen, leren, inspireren, durven en doen. Het Yeahhh-gevoel!

Wil je meer weten over deze toffe trajecten? Laten we kennismaken, dan vertel ik je er met veel enthousiasme meer over. Misschien is het wel iets voor jou of voor jouw organisatie. Misschien ook niet, laten we dat samen ontdekken. Leuk!

 • Contact

  Postadres:
  Bergschot 410
  4817 PH Breda

  Bezoekadres:
  Buurthuis Toma
  Wieringenstraat 60
  4817 PA Breda
  Bezoek uitsluitend op afspraak!

  +316-15 00 08 34
  info@makeitreal.nl

  KVK: 20149695

 • © 2023 Make it Real | Breda
  algemene voorwaarden & privacy policy