15 jaar Make it Real

15 jaar in de praktijk

Op 19 februari 2024 bestaat Make it Real 15 jaar, Yeahhh!!!
Dat gaan we vieren natuurlijk.

Het idee is om in 2024 oude en nieuwe klanten en samenwerkingspartners in beeld te brengen waarmee ik samen heb gewerkt.

We blikken terug op wat de aanleiding was voor samenwerking, hoe Make it Real dat aangepakt heeft en wat het resultaat was natuurlijk. En omdat de basis empowerment is, gaan we ook in kaart brengen waar ze tot op de dag van vandaag in de praktijk nog altijd baat bij hebben. Leuk toch?

De vorm die ik voor ogen heb is om het te gieten in toffe ontmoetingen, zowel 1 op 1 als in combinatie met verschillende (oud)klanten samen. Waarom? Omdat ik nou eenmaal hou van verbinding en co-creatie en samen impact maken.

Gave dingen doen met gave mensen op gave locaties!

Empowerment HUB Breda

Make it Real werkt nationaal en internationaal vaak op toffe externe locaties en/of incompany bij klanten en sinds oktober 2023 is er nu ook een eigen Make it Real locatie! Het is een heerlijke ruimte met een lekker vibe en niet geheel onbelangrijk: heerlijke koffie, thee en lekkers. De ruimte leent zich ervoor om het goede gesprek te voeren en tegelijkertijd kan er meteen praktisch aan de slag gegaan worden als dat nodig is. Zó fijn!

Heb jij met Make it Real samengewerkt, wil je jouw casus in beeld en vind je het tof om de nieuwe
Make it Real Empowerment HUB Breda te bezoeken?
Neem dan contact met me op, leuk! Er staat altijd wat lekkers klaar.

Nog geen klant en toch nieuwsgierig geworden wat Make it Real voor jou in de praktijk kan betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in, dan kijken we samen wat handig is voor jou.

 • Contact

  Postadres:
  Bergschot 410
  4817 PH Breda

  Bezoekadres:
  Buurthuis Toma
  Wieringenstraat 60
  4817 PA Breda
  Bezoek uitsluitend op afspraak!

  +316-15 00 08 34
  info@makeitreal.nl

  KVK: 20149695

 • © 2023 Make it Real | Breda
  algemene voorwaarden & privacy policy